Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ.Καλλίνικου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Α.Ο. Πρωτέα Άρτας την Δευτέρα 21.8 και ώρα 18.30 για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου και το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιώργος Σκανδάλης , Γιώργος Γεωργίου και Vladan Vujanovic πλην του Κυριάκου Λάππα ο οποίος απουσίασε με άδεια της Διοίκησης για προσωπικούς λόγους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες , στο Δημοτικό στάδιο Άρτας ενώ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος θα ανακοινωθούν και τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στις 14 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κος Τσιαντής Λεωνίδας , τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ , το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Άρτης και προσωπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί και να πραγματοποιήσει ο ίδιος τον Αγιασμό της ομάδας μας .

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ